Wie is Syllie’s?

Syllie’s Hondenzorgopvang heeft als doel tijdens de opvang het welzijn van de hond voorop te stellen. Elke hond is op zijn beurt uniek. Dit betekent dat elke hond een andere vorm van begeleiding, verzorging en aandacht nodig heeft. Vergelijk een pup met een bejaarde hond. Bij ons wordt de opvang afgestemd op ieders persoonlijkheid.

STRESS
Uit onderzoek is gebleken dat honden in een heftige stresssituatie, binnen 2-15 minuten het hoogste niveau van stress bereikt kunnen hebben. Na zo’n situatie duurt het 2 t/m 6 dagen, voordat zijn adrenaline gehalte weer zijn neutrale niveau bereikt heeft. Veel agressieproblemen komen voort uit stress.
Syllie’s Hondenzorgopvang is er op gebrand elke hond tijdens de opvang aan zo min mogelijk negatieve stress bloot te stellen.Dit doen wij door continue begeleiding en toezicht te houden.

John (links) & Grace (rechts)
John (links) & Grace (rechts)

Hoe werkt het transport?

Net als u willen wij dat uw hond op verantwoorde wijze vervoerd wordt.
Daarom werken wij met moderne bussen met voldoende ruimte om elke hond een eigen vaste plek te geven. Dit geeft steun tijdens het rijden, maar vooral VEILIGHEID. Er is geen neuscontact tijdens de rit. Hierdoor worden conflicten voorkomen en blijft de rit voor uw hond een positieve ervaring. Het transport moet voor de hond zo min mogelijk stress opleveren. Wij kunnen stellen dat we een specialist zijn in het vervoeren van honden.

Welke honden kunnen mee?

  • Elke sociale hond in de leeftijd van 8 weken tot en met de bejaarde hond.
  • Honden met een lichte handicap.
  • Honden met medicijngebruik.
  • Honden die niet alleen kunnen zijn.
  • Honden die normaal niet los kunnen lopen.
  • Honden die lekker gezond zijn!
  • Dus heeft u zelf een hond en evt problemen met opvang door werk, ziekte, of denkt u dat iemand onze hulp kan gebruiken, of u wilt zelf graag een hond, maar ziet dit niet zitten door uw werktijden,dan kunnen wij u een uitkomst bieden!